Bifil jente på 19år

Bifil jenteBifil jente på 19år søker jenter/kvinner eller par (hvor hun er bifil) i og rundt Trondheim. Jeg er nyinnflyttet student her i byen, og ønsker nå å få levd ut mine sexuelle fantasier. Jeg er 164/62, veltrimmet kropp, brunt halvlangt hår, brune øyne. Får høre at jeg er ei søt jente. Brystene er veldig følsomme, faste og fine (85C) og fitta mi er glattbarbert og til stadighet våt. Jeg er litt uerfaren, men drømmer om sex med både menn og kvinner, gjerne flere sammen.

eg liker tanken på stive pikker, våte fitter, et godt knull, oral, anal, wet,lettere S/M, dildolek, foto/film, frekke klær, kraftig sminke, «horete» oppførsel, sex på offentlige plasser, gå truseløs på byen, være skikkelig frekk og utfordrende osv. Blir kåt av tanken på å vise en annen side ved lille, uskyldige Ann-Helen.

Drømmen er et godt voksent par, eller flere mennesker sammen, hvor jeg blir brukt etter alle kunstens regler, og hvor jeg får full opplæring i deilig og uhemmet sex. Søker derfor kvinner og par (eller grupper) med alder 30-60 år. Enslige menn og dere som er under tredve – styr unna! Og: jeg svarer kun de som legger ved bilde av seg selv, og minimum av henne. Da får dere noen bilder av meg tilbake. Denne annonsen er seriøst ment, og jeg godtar bare seriøse (men frekke og opphissende) svar tilbake.
Klem

Send Svar

6 comments

 1. Hei 🙂

  Vi er et par i Trondheim på 43 år på utkikk etter ei dame som deg………; kan det være aktuelt eller har du funnet noen allerede !?

  Hører svært gjerne fra deg 😉

 2. Wowwwwww ta gjerne kontakt 46550291 vi er par han sid 37 184 cm 78 kg masse tatto henne anita 25 162 cm 48 kg små faste bryst blatt barbert hun drømmer om en ung jente som hun kan være dominant sammen med å få meg til å gjøre alt dere måtte ønske hun drømmer også å se meg slikke suge og knulle en ung jente mens hun ser på Ta ring sid

 3. Hei;)

  Vi er et par fra trondheim som ble veldig nyskjerrig på deg! Fruen er 31 år, slank i kroppen, silikon. Han er 42, atletisk (trener daglig vekter) tørr å påstå at vi er et attraktivt par. Vi er enig om viktigheten med bilder, og har mange å sende deg så fort vi får en mailadr å sende til, og forventerselvfølgelig det samme tilbake 😉 Ifølge beskrivelsen du har gjort av deg selv her så kan vi bli en jævlig god «mætch» 😉

  du har en epost adr du kan nå oss på, så det er opp til deg 🙂

  Kanskje vi høres 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *