Den frekke nabokona ble elskerinnen min

I gaten der jeg bodde var det en dame som yndet å vise seg frem. Om hun gjorde det for alle vet jeg ikke, men for meg gjorde hun det. Hver dag den våren, når jeg kom hjem fra skolen, var hun i hagen. Toppløs i solveggen, eller i arbeid kun ikledd en trang shorts med minitopp. Hun vinket og smilte, ropte hei og tiltrakk seg min oppmerksomhet.

Vel, det skulle ikke mye til for en unggutt på seksten. Det var blitt langt ut i juni og siste skoledag var avsluttet. Jeg var på tur hjem, karakterboken overrakt med gode karakterer. Jeg var i perlehumør. Fruen stod ved innkjørselen da jeg rundet svingen.

Nei, men er det ikke godgutten.

Hun smilte, hadde tatt hoftefeste og satt den ene foten frem. Det var ikke annet enn å stoppe opp, hun ville tydelig slå av en liten prat.

Hun var vennligheten selv, og jeg takket ja da hun bød på brus. Hagen var todelt og hun ledet meg inn i den delen som lå skjermet for innsyn. Solen hadde akkurat tittet frem gjennom de tette trærne og vannet godt. Hun var raskt tilbake med et stort krus, cola med isbiter.

Det smakte, tenker jeg, sa hun og satt frem en myk stol.

Det som allerede dunket i hodet mitt ble ikke bedre når hun satt seg ned rett overfor meg. Den trange shortsen skar seg inn i skrittet hennes. Ikke var hun videre blyg heller, for bena var ikke tekkelig sammen, men tvert om.

Enhver unggutt ville fått ståpikk av noe slikt. Jeg fikk det, og stemmen min var kun pipende og nervøs.

– Fantastisk vær for tiden, det er jo nesten skammelig og ikke la solen få brune hele kroppen. Har du mot at jeg tar av meg toppen?

Hun ventet ikke på svar, bare løsnet den bak og slapp den ned på hellene. Var tilstanden i skrittet mitt ille ble det nesten kritisk nå.

Kuken banket, og jeg kunne aller helst tenkt meg å gå på do så jeg kunne ta meg selv.

Vigdis som kvinnen het bøyde seg frem, puppene dinglet i løse luften foran meg. Hun strakk seg etter sigarettpakken på bordet, men nådde ikke helt frem. For å hjelpe henne reiste jeg meg halvt opp og avslørte selvfølgelig tilstanden mellom bena.

Vigdis festet blikket mellom bena mine, så til mitt knallrøde ansikt og så tilbake til skrittet mitt.

– Det hjelper kanskje med en røyk, sa hun overbærende og tente en til meg.

Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet, men jeg skalv av usikkerhet. Hun skjønte det og snakket med lav, øm stemme.

Lille venn, det er helt naturlig at man blir kåt, jeg blir det også skal du vite.

Hun lente seg frem og kysset meg på kinnet.

Om du ønsker kan vi jo hjelpe hverandre, det ville vært ordentlig koselig.

Hun reiste seg opp og tok hånden min. Lydig fulgte jeg etter inn i stuen.

Uvant med kvinners kåthet var det unaturlig for meg å ta initiativ. Vigdis ga meg et lite klaps på baken, ba meg sitte ned i sofaen. Hun satt seg på bordkanten og så på meg.

Du er en fin gutt, og jeg har ofte ønsket å bli bedre kjent med deg. Hennes bryster var store og tunge, vortene var spisse og lange. Hun strøk magen sin før hun tok rundt den ene puppen.

Jeg er varm, spesielt i hjertet mitt. Og når hjertet er varmt bruser det i hele kroppen min. Du kan se det på brystvortene mine, at de er stive. De blir slik når jeg er kåt. Da blir de følsomme, og det er ekstra deilig å kjenne på dem da.

Hennes fingre strøk vorten og jeg så de fikk en sterkere farge. Vokste enda litt.

Når vortene blir koset med går det ilinger gjennom hele kroppen, nedover magen og ned i skrittet. Der nede banker det og etter en liten stund blir det vått. Når jeg så blir våt hender det at jeg ikke klarer la være å gni meg der, akkurat som da du runker. Og da er det deiligste ting på jord.

Hun fortalte rolig og behersket, men over leppene perlet det seg noen svettedråper.

Hennes hender klemte puppene mens hun så på meg.

Jeg har lyst til å se deg uten klær, får jeg lov?

Jeg var så sjenert, men hun ba så pent og jeg kneppet opp skjorten og tok den av. Buksene forvoldte mer problem, de var trange og satt som klistret på meg. Men omsider var de av.

Ikke ta av deg trusen riktig enda, jeg vil vise deg noe først.

Hun reiste seg og vrikket av seg sin trange shorts. Blottet et kjønn som var rikt omsluttet av mørkt hår i en fint skåret trekant.

Hun satt seg tilbake på bordkanten og satt den ene foten inn mellom mine ben. Lårene åpnet seg akkurat nok til at jeg kunne ane kjønnsfolden i buskaset. Med foten presset hun ut mitt ene lår og kunne med det se konturene av min stive pikk.

Du har så lang og fin pikk. En slik pikk jeg så ofte drømmer om.

Hennes fot nærmet seg og jeg dirret. Lengre opp og hun var i trusekanten.

Hadde god styring på tærne og løftet trusestrikken opp. Gløttet inn i mitt mest intime før hun med tærne dro trusen over kukhodet.

Hun trakk den helt av meg, stirret lenge på pikken og sukket. Hennes egne lår gled vidt til side og jeg hadde min første fitte på nært hold.

Jeg er kåt vennen, og det er du som har fått meg

sånn. Se på fitta mi og du vil se jeg er like kåt som deg. Hun brukte to fingre og dro ut kjønnsleppene. Der var det helt blankt. Vått slik hun hadde beskrevet for meg.

Øverst i revnen så jeg tydelig en blank kule. Som hun satt og åpnet seg helt ubeskyttet.

Det er min klitoris, den mest følsomme saken på hele meg. Når jeg onanerer gnir jeg den, og da skal det lite til før jeg kommer. Jeg har lyst til å vise deg, får jeg lov?

Hun gjorde det foran meg. Gned seg selv, og det gikk ikke mer enn et minutt før hun ynket seg og sukket.

Nå, nå. . . Nå kommer jeg. . .

Hun kastet hodet tilbake og skalv som et aspeløv Dette var så intenst at jeg var helt målløs. Hånden gikk helt vilt i skrittet og på bordkanten fløt det ut en liten dam.

Likte du å se på?

Jeg var stemmeløs og kunne bare nikke til svar. Pikken min stod og rykket. Hun så på den og bøyde seg frem mens hun sank ned på gulvet foran meg. Hånden grep rundt pikken min og hun rettet den opp mot taket. Klemte ømt og det rant ut en perle over det spente hodet. Av alt i verden hadde jeg ikke ventet det hun så gjorde. Hun presset ut mine lår og begynte å kysse meg på innsiden, slikket seg oppover og lot tungespissen søke over pungen min. Ikke bare over, men så langt innunder meg at jeg kjente den varme tungen gli bak mot rumpa mi. Med mildt press dyttet hun mine ben lenger bak og trakk meg lenger ut på sofakanten. Tungen som smisket pungen beveget seg på nytt lenger bak og traff anusringen min som et elektrisk støt. Ikke kunne jeg ane hvilken intens følelse det ga. Hun slikket rumpa mi og spisset tungen. Jeg kjente den presset seg inn i ringen. Jeg var i ferd med å eksplodere, kuken hamret og banket da tungen beveget seg tilbake og oppover skaftet.

Det er deilig å kjenne munnen, ikke sant?

Jeg hadde ikke behov av å svare. Munnen lukket seg rundt orlonet mitt, en finger skjøt inn i rumpa mi og jeg var fullstendig solgt. Men det var slik Vigdis ønsket det.

Orgasmen slet meg nesten i stykker. Den runkingen jeg hadde bedrevet i skjul var å betrakte som småting.

Vigdiss munn jobbet og sugde samtidig som hun svelget unna det som sprutet ut.

Fingeren der bak traff et punkt som ga meg en følelse av 2 orgasmer samtidig. Det var som den ikke ville ta sin ende.

Totalt utmattet gikk det lang tid før jeg i det hele var i stand til å røre meg. Vigdis ville ikke slippe pikken min, like lite som hun ønsket å trekke ut fingeren.

– Jeg tror ikke ei ungjente ville klart det like bra, det trengs mange år før du vet hva en mann vil ha. Så du skal bare holde deg til meg, så skal du få kjenne det beste i hele verden.

Jeg skjønte ikke den gang rekkevidden av hennes mening.

Det bar omsider ut av sofaen og inn på badet. I dusjen hvor hun vasket meg over alt. Hennes fingre var svært så opptatt av rumpa mi, og jeg likte det. Hun hadde forlengst fått pikken min stiv, og lekte med den. Fra en liten hylle i dusjhjørnet tok hun ned en liten barberhøvel, og jeg trodde det var meg hun skulle barbere. Men tankene hennes var seg selv. Plenty med skum i hårstasen og hun begynte et sirlig arbeid. Raket seg nedover og stod til slutt med et kjønn uten et hårstrå.

– Nå ligner jeg ei ungjente ikke sant?

I sengen etterpå skulle jeg få en leksjon i hvordan et kvinnekjønn skulle behandles. Ikke bare med fingre nei, men også med munn og tunge. Vigdis instruerte og korrigerte til hun var fornøyd. La seg tilbake når jeg vel kunne jobbe på egenhånd. Lenge før jeg hadde pikken i henne hadde jeg slikket frem to orgasmer som fremkalte rop og skrik. Den siste var så tung at jeg trodd hun skulle do for meg. Men ikke Vigdis, i ren begeistring snudde hun meg over på rygg og satt seg over ansiktet mitt med hele sin vekt.

Kjønnssaftene rant utover ansiktet mitt og nesen min delte leppene hennes. Like brutalt som hun hadde satt seg over ansiktet mitt akte hun seg nedover, grep rundt rota på pikken og jeg kjente hvordan jeg gled inn i varmen. Opplevelsen var eventyrlig deilig, men den varte kun noen korte sekunder før jeg kom i hennes dype, våte grotte.

Mulig mine forhold til kvinner var preget av uvitenhet, Vigdis var noe helt annet enn jeg forestilte meg. Ikke mange minuttene senere hadde hun meg stiv igjen og hun ville ha meg inn fra alle kanter. Jeg var sliten og maktet knapt å følge kjøret. Vigdis ropte og skrek, fingerpulte rumpa mi og kunne ikke få nok.

Langt på kveld var det en utmattet gutt som endelig fikk lov å gå hjem. Vigdis holdt ved det hun hadde sagt om at jeg best måtte forholde meg til henne, noe annet var bare dumt. Som tiden gikk oppstod det et forhold hvor jeg nesten daglig måtte komme innom, og uten unntak var det sex hun forlangte. Selv ikke da jeg forelsket meg i en jente på min egen alder lot hun meg komme unna. Kravet om at jeg stilte opp ble så stort at det nesten innebar trusler.

Først to år senere, da jeg endelig flyttet hjemmefra lykkes det meg å løsrive meg fra den kravstore kvinnen. Hun var både sint og lei seg, men aksepterte nå endelig realitetene. Kroppen min var så mettet på sex at det skulle gå over et halvt år før jeg endelig gjorde en ung jente tjenesten. Men med en gedigen skuffelse, det Vigdis stod for kunne jeg bare drømme langt etter.

Min første tur hjem etter denne affæren tok jeg kontakt med Vigdis i nesten desperasjon. Og takk til Vigdis som da stilte opp og stod ikke en millimeter tilbake for det vi tidligere hadde hatt. Mer modent, men Vigdis hadde ikke hatt seg mannfolk siden vi sist hadde elsket og var vilter og gal.

Kanskje ikke så rart at forspill var unødvendig. Allerede i gangen falt mine første plagg, før jeg var kommet over dørterskelen til neste rom var jeg naken. I døråpningen knullet jeg Vigdis fram til orgasme, uten at hennes truse var falt til gulvet. Hun måtte bare…

Før ble det for mye sex, nå kunne det ikke bli nok. De få dagene vi hadde til rådighet kunne ikke kastes bort. Og nå kan jeg ikke annet enn å lengte etter henne igjen, desperat og kåt. Hadde hun bare vært her nå skulle hun kjent min hete kuk og fått smake alt hun ville.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *