Kose og elske

Kose og elskeHei søker herved etter en mann som sammen med meg skal kose og elske med min kone. Vi har erfaring fra trekant og begge elsker det. Vi søker deg voksen mann på 30-45 år , du må være fornøyd med ditt utseende og være trygg på deg selv. Du kan godt være gift. Vi ser helst at du har et sted vi kan møtes. Vi liker luxuriøse omgivelser med deilige lekeplasser som vi kan utfolde oss sammen. Du må ikke være redd for mannlig kontakt, da hun liker at jeg suger deg sammen med henne. Siste ønske og krav er at du er godt utstyrt. Vi er 100% seriøse og vi er til å stole på. Dette er ingen fake annonse, håper dette er noe for deg? Par kan også svare.

Send Svar

5 comments

 1. Hei
  Dit bilder ser deilig ut. Jeg ble kåt og fikk lyst på kos av å se på bildet. Men for meg er ikke sex bare et knull. Skal jeg nyte 100% så må jeg kunne tilfredsstille dama. Eller om trekant at alle nyter og blir tilfredsstilt. Jeg liker gjerne en prat lit først for å vite hva jeg bør gjøre for at alle nyter. Jeg er ikke bi men har ikke noe mot en mann til. Deilig om jeg kan kose helst lenge med deilig forspill og kos etterpå. Jeg har sex tanker hver dag. Hadde vert deilig å møtt for en prat og se om vi er match for kos og sex. Som person er jeg veldig snill, hyggelig, vennlig og lit følsom. Så ønsker jeg å holde dette diskret og hemmelig. Jeg bor i Sandefjord og har mail [email protected] eller skype feliek54

 2. Hei,

  dette hørtes spennende ut, og jeg vil gjerne snakke litt mer med dere for å se om vi har kjemi. Jeg er en normal og ellers oppegående person, mener jeg selv i hvert fall, men det får bli opp til dere å bedømme. Jeg har ikke erfaring fra trekant men er en veldig seksuell person som liker tanken på å utforske. Svar gjerne her om dere er interessert og hvordan vi best kan komme i prat for å bli litt bedre kjent.

  Hilsen Nikolai:)

 3. Meget spenndende Dere er. 🙂
  Vil absolutt hilsen på. Er fra Hordaland og er hyggelig og trygg.
  Grenser er til for å tøyes ikke sant?
  Håper Dere finner meg interessant. Ta gjerne kontakt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.