Kvinne søker ditto Kvinne

Kvinne søker ditto KvinneLeken Kvinne søker ditto Kvinne 😉 Jeg er en pen og veltrent Kvinne fra Oslo som ønsker å møte deg, single jente/kvinne(22-39 år?), som søker en pen og deilig bifil veninne for å utforske erotikkens gleder. Jeg er 28 år jobber innen økonomi, er 166 cm, 54 kg og 75C, blond. Jeg trener mye og liker å holde meg i form. Jeg er ønsker å utforske dette innenfor trygge rammer i et uforpliktende forhold hvor nytelse og spenning er viktigst! Liker å kle meg utfordrende og sexy. Har stor sans for rollespill og å være litt rampete*S* Jeg har en fantastisk elsker som jeg ønsker å ha med for å forsterke den deilige opplevelsen, om du har lyst å dele han med meg er opp til deg, han er 187 cm, 82 kg, mørk og har en fantastisk kropp*S*. Om du liker tanken sender du meg en mail, vi ringes, treffes på en koselig kafe og finner ut om dette er noe å satse på. Bilde er fint om du har. (Trenger ikke være nakenbilde) Par og gutter trenger ikke svare!! Kun single jenter! Klem

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *