Min polske sex-engel

Vårt faste innslag på søndagene, sexnovellen, er denne gang skrevet av en lykkelig mann fra Hordaland.

Mitt navn er André, og jeg bor i Hordaland. Jeg vil gjerne få lov til å dele min glede over min polske sex-engel Tanya Anna med dere. Jeg er 34 år gammel, og min sexengel er 26. Jeg traff henne under en ferie i Stettin. Det er fire år siden nå – og vi har gift nesten like lenge. Det skal innrømmes at jeg var på jakt etter en kjæreste. Polen ble anbefalt meg, så jeg dro dit.

Det går mange myter om polske jenter. Noen har rot i virkeligheten, andre ikke. Jeg hadde for eksempel hørt at damene der nede får orgasme bare du blotter deg for dem. Og gir du dem det de vil ha, går de fra vettet. Det er et eksempel på en myte som er sann.

Jeg traff Tanya og en venninne av henne på en liten restaurant i Stettin. De jobbet begge på fabrikk, fortalte de – og var ute for å more seg. Resturanten var oppdelt i båser, små avlukker der gjestene uforstyrret kunne spise sine middager. Etter litt mat og godt drikke, manøvrerte jeg meg slik at jeg ble sittende mellom jentene.

For å teste myten – jeg hadde litt vodka i kroppen, for all del – tok jeg helt uten videre ut pikken min.

Reaksjonen lot ikke vente på seg. Begge jentene fikk et litt anstrengt uttrykk i fjeset, og de slikket seg faktisk synkront om munnen. Tanya grep pikken. Den var ikke myk så veldig lenge…

Blikket hennes var blitt slørete, og hun satt urolig på stolen. Hun utviste en utrolig fingernemhet. Jeg trodde i begynnelsen at hun enkelt nok hadde runket mange menn, men hun har betrodd meg at slike ting ligger i de polske jentenes natur. Når det er sagt, synes polakkene at det er som det skal være. Faktisk er det unaturlig for en polsk kvinne å ikke være svært varmblodig.

Jeg ble jo skikkelig hard der jeg satt, og ville ha mer der og da. Men da fikk jeg en smekk. Jentene ville begge gjerne bli med på hotellrommet, men å gå lenger enn småkjæling under bordet kunne de ikke på et offentlig sted.

På rommet gikk Tanya rett i pikken på meg. Hun trakk av meg buksa og satte seg på huk på gulvet og tok meg i munnen. Den andre jenta, som jeg ikke husker navnet på, gikk bak meg og begynte å kjæle med pungen. Jeg strakk hendene bak og fikk gnidd henne litt i skrittet med fingrene.

Hun var ikke sen om å kle seg naken. Men før jeg tok henne, måtte jeg vente på at Tanya gjorde seg ferdig. I det de første nappene i kuken varslet om at krana ble skrudd opp, tok hun pikken ut av munnen og stakk tungen borti kukhodet mens hun runket den kjapt. Jeg sprøytet ansiktet og håret hennes fullt. Og jeg sverger på at hun kom mens hun dro ut de siste dråpene – selv om jeg ikke hadde rørt henne i det hele tatt.

Den andre jenta tok Tanyas plass mens hun kledde av seg. Tanya stakk inn på badet og vasket seg i ansiktet før hun kom ut igjen og presset seg inntil meg bakfra. Kjønnshåret kilte mot huden på rumpeballene. Hun klemte venusberget mot baken min, og jeg kjente varmen og fukten fra henne.

Jeg klarte ikke vente lenger. Av en eller annen grunn var jeg helt oppslukt av Tanya, selv om den andre jenta var like sexy å se på. Hun virket irritert over at mine øyekast og smil stadig gikk i Tanyas retning.

Men hun fortsatte å suge, og hun var god til det også. Men hun fikk nok da jeg trakk pikken brått ut av munnen hennes, bøyde Tanya fremover og stakk pikken inn i henne bakfra for så å ta henne i et vilt tempo.

Til høylydt kjefting og smelling dro hun på seg klærne, før døren smalt igjen etter henne så vinduene klirret.

Ferieuken kom jeg til å tilbringe i sengen sammen med Tanya. Da jeg dro hjem, var vi forlovet, og før året var ute var vi gift. Dette med giftesyke, polske kvinner og vestlige menn er en annen myte, som delvis er sann.

Visst søker de etter materiell velstand, og de gifter seg gjerne for å oppnå det. Men de gir hundre prosent av sin kvinnelighet i bytte. De vet hvor hardt livet kan være – og innordner seg verdens realiteter. Det er en tredje myte – som er helt sann.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.